Over ons

In een bijzondere sfeer en een strak en trendy interieur nodigt visrestaurant Les Flots Bleus de meest veeleisende fijnproevers uit voor een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis.

Met vakkennis, beleving en een pak culinaire ervaring laat Frank Wynsberghe de klanten genieten van een creatieve, verfijnde keuken en een rijk en gevarieerd smakenpalet. Dat de chef zijn klassiekers kent, blijkt uit de kaart. De meest delicieuze heerlijkheden uit de zee vormen een smakelijke symbiose met hedendaagse accenten. Uit alles blijkt onvoorwaardelijke liefde voor de keuken, eersteklas producten en goede smaak. Weinig plaatsen waar de kreeft recht uit het homarium en kabeljauw van topkwaliteit zo lekker smaken als op de Knokse zeedijk. Heerlijke gastronomische bereidingen en de voldoening van de klant: daar draait het om!

De excellente kaart met wereldwijnen maakt het gastronomische parcours tenslotte helemaal compleet.

Echtgenote Margo zorgt voor een hartelijk en warm onthaal en een sublieme service. In de veranda heb je een uniek panorama op de zee. Op zonnige dagen kan men lekker tafelen en voluit genieten op een knus terras op de dijk.

In 2013 werd Les Flots Bleus in een nieuw jasje gestoken maar dat heeft niets veranderd aan de gedrevenheid en de passie om de bezoekers tot in de kleinste puntjes te verwennen. Reserveren is aangeraden.

Les Flots Bleus image